2019
LI-NING HQ Offices

The refurbished head office for Li-Ning Group. Our design thinking was to provide a mix between a cool industrial design shell with vibrant creative spaces inside. A place that feels welcoming and yet surprising and inspirational at the same time.

The nature of the current open plan office space allows us to develop a space that encourages people coming together. We have furthered the existing design aesthetic of the interior, expressing the industrial look with exposed ceiling and concrete columns. A new feature staircase becomes the spine to the office and each floor has it own unique themed areas and central meeting pods.

The existing balconies have been upgraded and pantry points re-planned. The current external spaces also have been considered and design as place for work and creative thinking.

We have tried to enhance the opportunity for collaboration and inject whimsical design elements into the scheme throughout that not only are interesting to the eye but also act as way-finding points for navigation.

CLIENT
LI NING
LOCATION
Beijing, China
SURFACE
3,470 sqm
TYPOLOGY
Co-work